Urządzenia i Akcesoria
Polish crêpes
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
12 portions
Składniki
Quark
-
light sour cream (see Tips)1000 g
Crêpe batter
-
water330 g
-
full cream milk230 g
-
eggs2
-
grapeseed oil20 g
-
plain flour310 g
-
sea salt1 pinch
Berry sauce
-
frozen raspberries200 g
-
caster sugar100 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
Quark filling
-
egg1
-
caster sugar80 g
-
vanilla sugar1 tsp
Assembly
-
unsalted butter for frying
-
vanilla ice cream to serve (optional)
-
icing sugar for dusting
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
60.6 mg
Białko
8.4 g
Kalorie
1662.8 kJ /
395.9 kcal
Tłuszcz
22.1 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
12.8 g
Węglowodany
41.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sourdough soup (White borscht)
96 godz. 30 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Almond briouats with honey and sesame seeds
1 godz.
Butterfly cakes
1 godz.
Peach and plum upside-down cake
50 min
Peach, raspberry and banana smoothie
10 min
Mango and labne slice
28 godz.
Fresh fruit punch
24 godz. 20 min
Spiced Polish Christmas cake
99 godz. 30 min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 godz. 10 min
Freckles
1 godz.
Strawberry milkshake
5 min