Urządzenia i Akcesoria
Triple chocolate layer cake
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
12 portions
Składniki
Chocolate cake layer
-
eggs separated2
-
caster sugar60 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
rice flour (see Tips)40 g
-
arrowroot flour20 g
-
cocoa powder20 g
-
salt1 pinch
Dark and milk chocolate layers
-
milk chocolate broken into pieces (see Tips)150 g
-
dark chocolate broken into pieces150 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)400 g
-
salted butter80 g
-
pouring (whipping) cream100 g
White chocolate layer
-
water3 tbsp
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
white chocolate broken into pieces150 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)100 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
cocoa powder for dusting
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
132.9 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
2107.2 kJ /
501.7 kcal
Tłuszcz
39.8 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Advocaat (Eggnog liqueur)
10 min
Lamington swiss roll
25 godz. 40 min
Cotton soft Japanese cheesecake
1 godz. 45 min
Cinnamon buns
3 godz. 5 min
Raspberry mini clafoutis
30 min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
Chocolate truffle cake
2 godz. 15 min
Angel cake
5 godz. 15 min
Torta caprese with raspberry jelly
2 godz.
Chocolate and pear cake
1 godz. 30 min
Peanut butter and chocolate custard (TM6)
15 min
Super Soft Cinnamon Rolls
1 godz. 35 min