Almond and pear tart
TM6 TM5

Almond and pear tart

4.7 (180 ocen)

Składniki

  • 100 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra for greasing
  • 100 g blanched almonds
  • 100 g caster sugar
  • 80 g plain flour, plus an extra 1 tablespoon
  • 2 eggs
  • 50 g milk
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • ½ tsp baking powder
  • 1 pinch salt
  • 2 ripe pears, peeled, cored and cut into thin slices (5 mm - see Tip)
  • brown sugar, for sprinkling
  • thickened cream, to serve (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
1543.4 kJ / 367.5 kcal
Białko
6.5 g
Węglowodany
29.7 g
Tłuszcz
24.4 g
Tłuszcz nasycony
11.3 g
Błonnik
3 g
Sód
68.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy