Urządzenia i Akcesoria
Red rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
-
long grain rice300 g
-
red onion120 g
-
olive oil50 g
-
sea salt flakes plus extra to serve (optional)1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
tomato paste80 g
-
liquid chicken stock600 g
-
water400 g
-
ground pepper1 tsp
-
fresh coriander leaves only, to serve6 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
755.8 mg
Białko
1.8 g
Kalorie
554.4 kJ /
132 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tex-Mex Red Rice
1 godz.
Red rice using rice mode
55 min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 godz. 40 min
Taco seasoning
5 min
Southern-style chilli with cornbread
2 godz. 55 min
Lamb kleftiko
4 godz.
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
35 min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45 min
Tex-Mex Red Rice
1 godz.
Tinga de pollo (shredded chicken)
35 min
Roti
2 godz.