Urządzenia i Akcesoria
Red rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
-
long grain rice300 g
-
red onion120 g
-
olive oil50 g
-
sea salt flakes plus extra to serve (optional)1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
tomato paste80 g
-
liquid chicken stock600 g
-
water400 g
-
ground pepper1 tsp
-
fresh coriander leaves only, to serve6 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
755.8 mg
Białko
1.8 g
Kalorie
554.4 kJ /
132 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade nacho chips with cheese sauce
4 godz. 15 min
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25 godz. 20 min
Espresso "baked" beans
35 min
Red rice using rice mode
55 min
Chopped vegetable salad
10 min
Refried beans
10 min
Beetroot ketchup
1 godz. 15 min
Pineapple parcels
1 godz.
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
35 min
Roti (for two)
25 min
Tex-Mex Red Rice
1 godz.
Roti
2 godz.