Black forest cake
TM6 TM5 TM31

Black forest cake

4.6 (61 ocen)

Składniki

Filling

  • 300 g frozen pitted cherries, cut into halves
  • 80 g Kirsch (see Tips)
  • 1 tbsp white sugar
  • 50 g water
  • 1 tsp vanilla bean paste

Cake

  • butter, for greasing
  • 150 g plain flour
  • 200 g caster sugar
  • 30 g cocoa powder
  • ½ tsp salt
  • 3 tsp baking powder
  • 100 g water
  • 90 g vegetable oil
  • 3 eggs, separated
  • 1 tsp vanilla bean paste

Assembly

  • 60 g dark chocolate, plus extra, shaved, for garnishing
  • 800 g pouring (whipping) cream
  • 1 tbsp caster sugar
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • 80 g Kirsch

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2185.9 kJ / 520.4 kcal
Białko
5.8 g
Węglowodany
41.6 g
Tłuszcz
37.7 g
Tłuszcz nasycony
19.7 g
Błonnik
1.7 g
Sód
564.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy