Urządzenia i Akcesoria
Lamington swiss roll
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 godz. 40 min
8 slices
Składniki
Sponge
-
butter to grease
-
caster sugar120 g
-
eggs room temperature5
-
natural vanilla extract1 tsp
-
self-raising flour120 g
Chocolate icing
-
pure icing sugar220 g
-
cocoa powder20 g
-
milk100 g
Assembly
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 g
-
desiccated coconut120 g
-
jam of choice6 - 8 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
244.4 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
2114.2 kJ /
505.3 kcal
Tłuszcz
22.4 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
15.6 g
Węglowodany
71.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Decadent dark chocolate brownies
1 godz. 30 min
Cinnamon buns
3 godz. 5 min
Traditional Apple pie
1 godz. 30 min
Lemon curd easter biscuits
1 godz. 30 min
Caramel, date and walnut bundt
1 godz. 15 min
Mini chocolate bundts
45 min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 godz. 15 min
Almond shortbread biscuits
2 godz. 10 min
Red and green Christmas shortbread
2 godz. 20 min
Apple and date cake
1 godz. 30 min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min
Edna's lemon curd tea cakes
30 min