Urządzenia i Akcesoria
白菜鮭魚粥
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
短梗米 洗淨、瀝乾100 克
-
水500 克
-
新鮮鮭魚肉片 切塊150 克
-
小白菜 切段(約5公分)100 克
-
鹽 依個人口味調整¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
9.55 g
Kalorie
746 kJ /
178 kcal
Tłuszcz
6.338 g
Błonnik
0.525 g
Węglowodany
19.825 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖呼呼湯粥
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan