Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 16 oz kabocha squash, diced (¼ in.), divided
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 1 tsp dried sage
- 1 tsp salt
- 10 oz Arborio rice
- 2 oz dry white wine
- 28 oz water
- 1 heaping tbsp vegetable stock paste
- 2 oz crème fraîche
- fresh sage leaves, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1387 kJ / 332 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Mushroom Risotto
30min
Lentil Loaf
1h 10min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 Min
Split Pea Soup
1h 25min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Sausage and Lentil Stew
1h 15 min