Urządzenia i Akcesoria
Kabocha Sage Risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
kabocha squash diced (¼ in.), divided16 oz
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
dried sage1 tsp
-
salt1 tsp
-
Arborio rice10 oz
-
dry white wine2 oz
-
water28 oz
-
vegetable stock paste1 heaping tbsp
-
crème fraîche2 oz
-
fresh sage leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1387 kJ /
332 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Greek Lentils and Rice
40 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Baked Kale Polenta Fries
1 godz. 10 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Cornbread Pie
1 godz. 25 min
Zucchini and Cheese Soufflés
40 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min