Asparagus Cream Soup
TM6 TM5

Asparagus Cream Soup

4.5 (57 ocen)

Składniki

  • 14 oz white asparagus, peeled, woody part discarded, cut into pieces (1½ in.)
  • 3 ½ oz potatoes, cut into pieces
  • 2 oz yellow onions, halved
  • 1 garlic clove
  • 20 oz water, divided
  • 1 vegetable stock cube
    lub 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste
  • ¼ - ½ tsp salt, to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 2 oz spreadable cheese
    lub 2 oz cream cheese
  • 2 - 3 ½ oz sour cream
    lub 2 - 3 ½ oz Greek yogurt
  • 3 sprigs fresh parsley, leaves only, chopped

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
394.2 kJ / 94.2 kcal
Białko
4.5 g
Węglowodany
7.1 g
Tłuszcz
5.9 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Błonnik
2 g
Sód
219.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy