Asparagus Cream Soup
TM6 TM5

Asparagus Cream Soup

4.5 ( 61 ocen )

Składniki

  • 14 oz white asparagus peeled, woody part discarded, cut into pieces (1½ in.)
  • 3 ½ oz potatoes cut into pieces
  • 2 oz yellow onions halved
  • 1 garlic clove
  • 20 oz water divided
  • 1 vegetable stock cube
    lub 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste
  • ¼ - ½ tsp salt to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper to taste
  • 2 oz spreadable cheese
    lub 2 oz cream cheese
  • 2 - 3 ½ oz sour cream
    lub 2 - 3 ½ oz Greek yogurt
  • 3 sprigs fresh parsley leaves only, chopped

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
94.2 kcal / 394.2 kJ
Białko
4.5 g
Tłuszcz
5.9 g
Węglowodany
7.1 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Sód
219.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy