Urządzenia i Akcesoria
Asparagus Cream Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
white asparagus peeled, woody part discarded, cut into pieces (1½ in.)14 oz
-
potatoes cut into pieces3 ½ oz
-
yellow onions halved2 oz
-
garlic clove1
-
water divided20 oz
-
1 heaping tsp homemade vegetable stock pastevegetable stock cube1
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
2 oz cream cheesespreadable cheese2 oz
-
2 - 3 ½ oz Greek yogurtsour cream2 - 3 ½ oz
-
fresh parsley leaves only, chopped3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
219.4 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
394.2 kJ /
94.2 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cream of Asparagus Soup
15 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Pea Soup
30 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Carrot Ginger Soup
20 min
French Onion Soup
1 godz. 10 min
Spring Pea Green Soup
15 min