Urządzenia i Akcesoria
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
jumbo sea scallops cleaned, patted dry12
-
fine sea salt divided1 tsp
-
ground black pepper divided1 tsp
-
garlic clove1
-
parsley leaves and tender stems3 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
lemon thinly peeled (no pith)1
-
lemon juice2 oz
-
sweet peas thawed if frozen10 oz
-
olive oil2 oz
-
heavy whipping cream3 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
890.2 mg
Białko
13.9 g
Kalorie
1339.7 kJ /
320.2 kcal
Tłuszcz
22.7 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
16.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mashed Potatoes
50 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Mushroom Risotto
30 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
French Onion Soup
1 godz. 10 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min