Urządzenia i Akcesoria
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
jumbo sea scallops cleaned, patted dry12
-
fine sea salt divided1 tsp
-
ground black pepper divided1 tsp
-
garlic clove1
-
parsley leaves and tender stems3 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
lemon thinly peeled (no pith)1
-
lemon juice2 oz
-
sweet peas thawed if frozen10 oz
-
olive oil2 oz
-
heavy whipping cream3 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
890.2 mg
Białko
13.9 g
Kalorie
1339.7 kJ /
320.2 kcal
Tłuszcz
22.7 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
16.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Garlic Broccoli
20 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Creamy Mushroom Soup
25 min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 godz. 35 min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Mushroom Risotto
30 min
French Onion Soup
1 godz. 10 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 min