Urządzenia i Akcesoria
Whole Chicken with Ratatouille
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portion
Składniki
-
olive oil divided15 g
-
mustard15 g
-
salt30 tsp
-
black pepper, ground30 tsp
-
paprika, smoked, ground30 tsp
-
chicken1200 g
-
onion cut into pieces (1 in.)255 g
-
red bell pepper cut into pieces (1 in.)140 g
-
green pepper cut into pieces (1 in.)140 g
-
zucchini quartered and cubed (approx. ½ in.)300 g
-
tomato, canned395 g
-
salt1 - 2 pinches
-
black pepper, ground1 - 2 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
17960.2 mg
Białko
64.3 g
Kalorie
3920.5 kJ /
937 kcal
Tłuszcz
60.1 g
Błonnik
16.7 g
Tłuszcz nasycony
15.2 g
Węglowodany
42.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Chili Cheese Dogs
50 min
Hamburgers
30 min
Three Egg French Omelet
30 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Steamed Egg Cups
20 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Beef Stroganoff
1 godz.
High Protein Egg Bake
20 min