Urządzenia i Akcesoria
Chilli con tempeh
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
garlic cloves3
-
fresh chilli deseeded if preferred1
-
tempeh cut into cubes (1-2 cm)200 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
cinnamon quill1
-
tamari1 tbsp
-
mustard powder1 tbsp
-
tomato paste50 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
raw sugar (opcjonalnie)1 tbsp
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
fresh coriander leaves to serve3 sprigs
-
grated cheddar cheese to serve (optional)100 - 150 g
-
sour cream to serve (see Tips)200 g
-
tortillas cut into wedges and toasted (see Tips)
-
lime cut into wedges to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1743.8 mg
Białko
30.4 g
Kalorie
3633 kJ /
865 kcal
Tłuszcz
63.2 g
Błonnik
12.3 g
Tłuszcz nasycony
24.9 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian chilli
35 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Rendang curry
30 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Hearty lentil chilli
50 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min