Urządzenia i Akcesoria
Chocolate ripple cheesecake towers
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
14 portions
Składniki
Chocolate ripple biscuits
-
plain flour200 g
-
cocoa powder60 g
-
baking powder1 tsp
-
salt1 pinch
-
raw sugar100 g
-
unsalted butter cut into pieces150 g
-
egg1
-
water40 g
Cheesecake
-
white sugar60 g
-
cream cheese250 g
-
smooth ricotta cheese200 g
-
lemon juice2 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
fresh mixed berries to serve500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
125.9 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
1149.2 kJ /
273.6 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
10.6 g
Węglowodany
25.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
$250 chocolate chunk cookies
2h 30min
Sultana, apple and custard pastries
2h 40min
Banana bread
1h 50min
Buttercream icing
10min
Chocolate salted caramel petit fours
7h 10min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15min
Chocolate self-saucing pudding
50min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Chocolate brownie trifle
6h
Sticky date pudding
1h 30min
Pikelets
35min