Urządzenia i Akcesoria
Chocolate ripple cheesecake towers
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
14 portions
Składniki
Chocolate ripple biscuits
-
plain flour200 g
-
cocoa powder60 g
-
baking powder1 tsp
-
salt1 pinch
-
raw sugar100 g
-
unsalted butter cut into pieces150 g
-
egg1
-
water40 g
Cheesecake
-
white sugar60 g
-
cream cheese250 g
-
smooth ricotta cheese200 g
-
lemon juice2 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
fresh mixed berries to serve500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
125.9 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
1149.2 kJ /
273.6 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
10.6 g
Węglowodany
25.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
$250 chocolate chunk cookies
2 godz. 30 min
Layered Jaffa® slice
2 godz. 30 min
Chocolate crackle surprise
2 godz. 30 min
Whoopie pies
1 godz. 20 min
Gluten free chicken and leek pies
3 godz. 20 min
Chunky choc nut brownie
35 min
Honeycomb ice cream slice
4 godz. 10 min
Gluten free sausage rolls
2 godz. 5 min
Chocolate mint thins
2 godz. 30 min
Pancake and fruit kebabs
1 godz.
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3 godz.