Urządzenia i Akcesoria
Chocolate ripple cheesecake towers
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
14 portions
Składniki
Chocolate ripple biscuits
-
plain flour200 g
-
cocoa powder60 g
-
baking powder1 tsp
-
salt1 pinch
-
raw sugar100 g
-
unsalted butter cut into pieces150 g
-
egg1
-
water40 g
Cheesecake
-
white sugar60 g
-
cream cheese250 g
-
smooth ricotta cheese200 g
-
lemon juice2 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
fresh mixed berries to serve500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
125.9 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
1149.2 kJ /
273.6 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
10.6 g
Węglowodany
25.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheese and bacon cob loaf
1 godz. 20 min
Salted caramel slice
2 godz. 30 min
Neapolitan ice cream cake
21 godz. 10 min
Bacon and cinnamon scrolls with salted maple glaze
1 godz. 5 min
S'mores cupcakes
2 godz. 40 min
Quiche Lorraine
45 min
Pull-apart sunshine bread
40 min
Honeycomb ice cream slice
4 godz. 10 min
Triple treat ice cream cake
16 godz. 45 min
The Great Aussie "bite"
8 godz. 35 min
Little lasagne cups
2 godz. 50 min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 godz. 30 min