Vellutata di coste
TM6 TM5 TM31

Vellutata di coste

3.8 (84 oceny)

Składniki

  • 350 g di bieta a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di patate, pelate ed a pezzi (1 cm)
  • 40 g di cipolla a metà
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 600 g di acqua
  • 50 g di latte
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 400 g di crostini di pane

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1753 kJ / 419 kcal
Białko
15.4 g
Węglowodany
78.4 g
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy