Urządzenia i Akcesoria
Quince Torta
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 8 godz.
16 slices
Składniki
Slow-baked Quinces
-
water1500 g
-
sugar800 g
-
quinces washed and halved6
-
blanched almonds250 g
-
freshly squeezed lemon juice100 g
Cake
-
sugar160 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing125 g
-
medium egg1
-
self-raising flour150 g
-
strong brewed coffee3 Tbsp
-
baking powder½ tsp
-
icing sugar for dusting
-
cream for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
5 g
Kalorie
1887 kJ /
451 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
79 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
50 min
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
40 min
Pear Frangipane
1 godz. 30 min
Polenta Cake
1 godz.
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
1 godz. 30 min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2 godz.
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6 godz. 30 min
Persian Carrot and Coconut Cake
2 godz. 20 min
Lemon meringue tart
2 godz. 30 min
Persian Love Cake
1 godz. 15 min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 godz. 30 min