Urządzenia i Akcesoria
Ricotta and polenta chips
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Polenta
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)20 g
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
coarse polenta (see Tips)150 g
-
olive oil plus extra for drizzling2 tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sweet paprika½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
420.7 mg
Białko
20.3 g
Kalorie
2002.5 kJ /
476.8 kcal
Tłuszcz
19.9 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
11.4 g
Węglowodany
54.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade ricotta
1 Std. 15 Min
Pear and chocolate frangipane
2 Std.
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 Min
Buttermilk corn cakes
25 Min
Torta caprese with raspberry jelly
2 Std.
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 Min
Ricotta gnocchi
2 Std.
Rosemary and thyme polenta chips
1 Std.
Spinach and feta galette
1 Std. 50 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 Min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 Std.