Cod with Garlic Caramel Sauce

Cod with Garlic Caramel Sauce

2.7 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • cod fillets boneless (approx. 100 g each)
    4
  • water
    450 g
  • extra virgin olive oil
    200 g
  • garlic cloves
    15
  • ground cayenne pepper
    3 pinches
  • fresh spinach leaves
    300 g
  • fine sea salt
    ⅛ tsp
  • liquid caramel
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 583 kcal / 2437 kJ
Białko 21.7 g
Tłuszcz 51.4 g
Węglowodany 8.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...