Urządzenia i Akcesoria
Cod with Garlic Caramel Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
cod fillets boneless (approx. 100 g each)4
-
water450 g
-
extra virgin olive oil200 g
-
garlic cloves15
-
ground cayenne pepper3 pinches
-
fresh spinach leaves300 g
-
fine sea salt⅛ tsp
-
liquid caramel20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.7 g
Kalorie
2437 kJ /
583 kcal
Tłuszcz
51.4 g
Węglowodany
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Meat and Cheese Stuffed Cassava (Carimañolas de carne y de queso)
2 godz.
Cod with Citrus Butter
50 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 godz. 15 min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Meatballs with Rice, Peppers and Curry Sauce
45 min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1 godz.
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min