Urządzenia i Akcesoria
Cod with Garlic Caramel Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
cod fillets boneless (approx. 100 g each)4
-
water450 g
-
extra virgin olive oil200 g
-
garlic cloves15
-
ground cayenne pepper3 pinches
-
fresh spinach leaves300 g
-
fine sea salt⅛ tsp
-
liquid caramel20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.7 g
Kalorie
2437 kJ /
583 kcal
Tłuszcz
51.4 g
Węglowodany
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Fish and Herb Parcel
35 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 godz.
Seafood Korma
40 min
Tortilla with Spanish Salsa
1 godz. 10 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min