Urządzenia i Akcesoria
Caldeirada (Fish Stew)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
4 - 6 white grouper, fillets (approx. 800 g)ling fillets (approx. 800 g)4 - 6
-
ripe tomatoes 300 g diced, 400 g quartered700 g
-
green pepper sliced100 g
-
red pepper sliced100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic cloves2
-
onions 150 g quartered, 150 g sliced300 g
-
olive oil30 g
-
1 ½ tsp fish stock paste, homemadefish stock cubes (for 0.5 l each)1 ½
-
dried bay leaves1
-
dried chilli flakes (opcjonalnie)1 pinch
-
floury potatoes peeled, sliced (1 cm)1000 g
-
white wine200 g
-
water50 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31 g
Kalorie
1486 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Fish and Herb Parcel
35 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Fish Stew
45 min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min