Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de farine de châtaigne
- 70 g de farine de sarrasin
- 90 g de farine de riz
- 1 c. à café rase de bicarbonate de sodium
- 80 g de beurre doux, froid et coupé en morceaux
- 50 g de sucre roux
- 1 œuf
- 100 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 443.4 kJ / 106.1 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 12.6 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Blinis aux courgettes sans gluten
25min
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35min
Pain de mie sans gluten
1h 40min
Brioche sans gluten
2h 15min
Pâte sablée sans gluten
5min
Hamburger sans gluten
1hod. 30min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2j 30 menit
Céréales croustillantes au chocolat et fruits secs
1h
Madeleines sans gluten
1h
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Blinis sans gluten
2h
Flapjacks choco
1h 35 min