Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques

Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques

3.8 10 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
12 portions

Składniki

  • d'eau et un peu pour la cuisson
    125 g
  • de levure boulangère fraîche
    15 g
  • de poivrons rouges marinés, en conserve, égouttés
    150 g
  • de tomates confites
    270 g
  • de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
    250 g
  • de farine de blé semi-complet type 110
    250 g
  • de sel
    2 c. à café bombées
  • d'herbes de Provence déshydratées
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 157 kcal / 667 kJ
Białko 6.3 g
Tłuszcz 0.8 g
Węglowodany 30.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...