白菜菌菇卷
TM6 TM5

白菜菌菇卷

4.0 (4 oceny)

Składniki

  • 1 汤匙 淀粉 (约7克)
  • 2 汤匙 水 ,混合淀粉用(约30克)
  • 10 克 油
  • 100 克 胡萝卜 ,去皮,切丝
  • 100 克 新鲜香菇 ,切丝
  • 150 克 金针菇 ,切段
  • 50 克 虫草花 ,新鲜的
  • ½ 茶匙 盐 ,约3克
  • 300 克 水 ,蒸大白菜叶片用
  • 10 片 大白菜 ,整片,切去些许白菜帮,约500克
  • 200 克 水 ,蒸煮用
  • 5 克 生抽
  • 1 小撮 糖

Wartości odżywcze
na 1 个
Kalorie
130.8 kJ / 31.3 kcal
Białko
1.3 g
Węglowodany
4.4 g
Tłuszcz
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Błonnik
1 g
Sód
177.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy