白菜菌菇卷

白菜菌菇卷

4.0 4 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
10 个

Składniki

  • 淀粉 (约7克)
    1 汤匙
  • 混合淀粉用(约30克)
    2 汤匙
  • 10 克
  • 胡萝卜 去皮,切丝
    100 克
  • 新鲜香菇 切丝
    100 克
  • 金针菇 切段
    150 克
  • 虫草花 新鲜的
    50 克
  • 约3克
    ½ 茶匙
  • 蒸大白菜叶片用
    300 克
  • 大白菜 整片,切去些许白菜帮,约500克
    10 片
  • 蒸煮用
    200 克
  • 生抽
    5 克
  • 1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 个

Sód 177.9 mg
Białko 1.3 g
Kalorie 130.8 kJ / 31.3 kcal
Tłuszcz 1.2 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Węglowodany 4.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...