蒜头去皮(TM6)

蒜头去皮(TM6)

5.0 3 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 人份

Składniki

  • 600 克
  • 蒜头 去茎,掰成带皮的蒜瓣
    250 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 66.5 mg
Białko 16 g
Kalorie 1558.5 kJ / 372.5 kcal
Tłuszcz 1.3 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 82.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...