Urządzenia i Akcesoria
藜麦茄子配孜然三文鱼葡萄柚色拉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
1 人份
Składniki
-
水340 克
-
藜麦(印加麦)70 克
-
盐 (约1克)¼ 茶匙
-
特级初榨橄榄油20 克
-
茄子 切丁60 克
-
蜂蜜1 茶匙
-
柠檬汁2 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
盐¼ 茶匙
-
孜然粉½ 茶匙
-
新鲜罗勒叶 切丝5 片
-
新鲜三文鱼鱼排 切1×1厘米的丁80 克
-
番茄 去皮去芯,切丁1 颗
-
葡萄柚 取果肉2 片
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1254 mg
Białko
26.7 g
Kalorie
2638 kJ /
631 kcal
Tłuszcz
31.7 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
59.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
冬日暖锅料理
10 Przepisów
Chiny
Chiny