Urządzenia i Akcesoria
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Panna cotta
-
oil to grease
-
pouring (whipping) cream410 g
-
full cream milk160 g
-
sugar50 g
-
mastic gum (see Tips)¼ tsp
-
chilled water350 g
-
titanium strength gelatine leaves3
Rhubarb topping
-
rhubarb (approx. 500 g), trimmed and cut into pieces (7 cm)6 stalks
-
caster sugar70 g
-
honey70 g
-
water70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.549 g
Kalorie
1652 kJ /
393 kcal
Tłuszcz
27.014 g
Błonnik
1.971 g
Węglowodany
34.015 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gougère puffs with salmon mousse
25 godz. 35 min
Lemon and caper aioli
15 min
Lemon meringue pie
3 godz.
Crème brûlée
7 godz.
Hollandaise sauce
15 min
Choux pastry
1 godz.
Sweet shortcrust pastry
1 godz. 50 min
Quince paste
4 godz. 10 min
Honey crème caramels
25 godz. 55 min
Classic lemon tart
3 godz. 10 min
Lemon delicious
1 godz. 5 min
Pavlova
6 godz.