Urządzenia i Akcesoria
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Panna cotta
-
oil to grease
-
pouring (whipping) cream410 g
-
full cream milk160 g
-
sugar50 g
-
mastic gum (see Tips)¼ tsp
-
chilled water350 g
-
titanium strength gelatine leaves3
Rhubarb topping
-
rhubarb (approx. 500 g), trimmed and cut into pieces (7 cm)6 stalks
-
caster sugar70 g
-
honey70 g
-
water70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.549 g
Kalorie
1652 kJ /
393 kcal
Tłuszcz
27.014 g
Błonnik
1.971 g
Węglowodany
34.015 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hollandaise sauce
15 min
Apple sauce
20 min
Fruit coulis
10 min
Gin and lime pie
3 godz. 10 min
Crème brûlée
7 godz.
Béchamel sauce
20 min
Fresh pasta dough
1 godz.
Raspberry soufflés
1 godz. 35 min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 godz. 55 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
Herbed lavosh
55 min