Urządzenia i Akcesoria
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Panna cotta
-
oil to grease
-
pouring (whipping) cream410 g
-
full cream milk160 g
-
sugar50 g
-
mastic gum (see Tips)¼ tsp
-
chilled water350 g
-
titanium strength gelatine leaves3
Rhubarb topping
-
rhubarb (approx. 500 g), trimmed and cut into pieces (7 cm)6 stalks
-
caster sugar70 g
-
honey70 g
-
water70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.549 g
Kalorie
1652 kJ /
393 kcal
Tłuszcz
27.014 g
Błonnik
1.971 g
Węglowodany
34.015 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fruit coulis
10 min
Butterscotch sauce
10 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Meringues
5 godz.
Lemon or lime butter
15 min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 godz. 35 min
Lemon and caper aioli
15 min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1 godz. 20 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Walnut and blue cheese shortbread
1 godz. 20 min
Almond biscotti
1 godz. 10 min