Gluten free rough puff pastry
TM6 TM5 TM31

Gluten free rough puff pastry

5.0 (15 ocen)

Składniki

  • 300 g unsalted butter, cut into pieces (2 cm) and frozen
  • 140 g potato starch
  • 140 g gluten free cornflour, plus extra for dusting
  • 50 g brown rice flour (see Tips)
  • 50 g millet flour (see Tips)
  • 2 tsp xanthan gum
  • ¼ tsp guar gum (see Tips)
  • 1 tsp salt
  • 180 g chilled water

Wartości odżywcze
na 900 g
Kalorie
15022.2 kJ / 3590.4 kcal
Białko
24.1 g
Węglowodany
317.1 g
Tłuszcz
252.2 g
Tłuszcz nasycony
155.5 g
Błonnik
20.2 g
Sód
2566.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy