Urządzenia i Akcesoria
Gluten free rough puff pastry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
900 g
Składniki
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm) and frozen300 g
-
potato starch140 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting140 g
-
brown rice flour (see Tips)50 g
-
millet flour (see Tips)50 g
-
xanthan gum2 tsp
-
guar gum (see Tips)¼ tsp
-
salt1 tsp
-
chilled water180 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 900 g
Sód
2566.7 mg
Białko
24.1 g
Kalorie
15022.2 kJ /
3590.4 kcal
Tłuszcz
252.2 g
Błonnik
20.2 g
Tłuszcz nasycony
155.5 g
Węglowodany
317.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free sourdough bread
192 godz. 20 min
Gluten free plain flour
5 min
Gluten free self-raising flour
10 min
Gluten free flour mix
10 min
Gluten free shortcrust pastry
1 godz. 40 min
Gluten free hot cross buns
3 godz. 25 min
Gluten free scones
30 min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1 godz. 20 min
Gluten free pita bread
1 godz. 15 min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Almond shortcrust pastry
35 min
Chia and pepita gluten free loaf
1 godz. 25 min