
Urządzenia i Akcesoria
Zucchini, Brie and basil soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters120 g
-
garlic cloves2
-
leek white part only, cut into quarters1
-
fresh basil leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
salted butter40 g
-
gluten free plain flour (see Tips)20 g
-
zucchini trimmed and cut into pieces (3 cm)800 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
warm water600 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
Brie cheese cut into pieces (2 cm)200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
284.9 kcal /
1196.9 kJ
Białko
9.7 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
8.6 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Sód
751.5 mg