![Zucchini, Brie and basil soup Zucchini, Brie and basil soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EB889105-0B36-4753-A322-17D59DD7BDE5/Derivates/418F4457-8142-4948-977C-5750F0BF8003.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, cut into quarters
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 40 g salted butter
- 20 g gluten free plain flour (see Tips)
- 800 g zucchini, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 600 g warm water
- 100 g pouring (whipping) cream
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 200 g Brie cheese, cut into pieces (2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1196.9 kJ / 284.9 kcal
- Białko
- 9.7 g
- Węglowodany
- 8.6 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.5 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 751.5 mg
Alternatywne przepisy
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 Min
Thai green broccoli and spinach soup
25 Min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 Min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 Std. 45 Min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 Std. 5 Min
Vienna sausages with split pea soup
1 Std. 10 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Creamy tomato and basil soup
30 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Zucchini soup
25 Min