Urządzenia i Akcesoria
Oriental Pork Meatballs with Noodles
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Meatballs
-
pork tenderloin sliced (3 cm) then frozen for 30 minutes350 g
-
garlic clove1
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
shallots, halvedspring onions cut in lengths (2 cm) (approx. 30 g)2
-
carrot (approx. 100 g), cut in pieces1
-
toasted sesame oil plus extra for greasing10 g
-
large egg1
-
Chinese five spice powder½ Tbsp
-
soy sauce1 Tbsp
-
dried chilli flakes (opcjonalnie)1 - 2 pinches
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste3 pinches
-
water for brushing
Vegetables and Noodles
-
2 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
water1000 g
-
carrot (approx. 100 g)1
-
courgette (approx. 100 g)1
-
pepper (approx. 120 g), sliced (5 mm)1
-
tinned bamboo shoots drained50 g
-
dried Chinese egg noodles fine250 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing4 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25.5 g
Kalorie
1210 kJ /
289 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Steamed Garlic Prawns
30 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9 godz. 15 min
Linguine with Bacon and Prawns (TM6 & TM5)
35 min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min
Seafood Risotto with Chorizo
1 godz. 5 min
Prawn and Chorizo Paella
45 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 godz. 40 min