Urządzenia i Akcesoria
Easy Satay Chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Satay sauce
-
dried fennel seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
ground turmeric1 Tbsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)2 cm
-
garlic cloves5
-
fresh red chillies deseeded if preferred, to taste1 - 2
-
Tamari sauce2 Tbsp
-
tamarind pulp1 Tbsp
-
oyster sauce2 Tbsp
-
dark brown sugar1 Tbsp
-
coconut cream270 g
-
peanut butter (see tip)60 g
Chicken, rice and vegetables
-
jasmine rice400 g
-
water1200 g
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
carrots cut in thin strips100 g
-
tenderstem broccoli cut in thirds100 g
-
cauliflower cut in small florets (3 cm)100 g
-
red pepper cut in thin strips50 g
-
brown onion cut in thin wedges50 g
-
sugar snap peas trimmed and cut in halves80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25.8 g
Kalorie
2689 kJ /
640 kcal
Tłuszcz
31.2 g
Błonnik
5.2 g
Węglowodany
62.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Korma
40 min
Quick Beef Massaman Curry
40 min
Chicken Garam Masala
50 min
Quick Lamb Dhansak
45 min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 min
Beef Madras
1 godz. 30 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Lamb and Green Bean Casserole
1 godz. 10 min
Chicken Jalfrezi
1 godz.
Chicken Saag
50 min
Chicken and Cauliflower Curry
45 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min