
Urządzenia i Akcesoria
Lasagne Bolognese
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)100 - 200 g
Bolognese Sauce
-
mixed vegetables (celery stalk, carrots and onions), cut in pieces200 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
mixed minced meat (half pork and half beef)800 g
-
dry white wine100 g
-
tinned chopped tomatoes300 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
Béchamel Sauce
-
milk1000 g
-
unsalted butter diced80 g
-
plain flour100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
Assembly
-
unsalted butter for greasing and topping
-
dried lasagne pasta sheets approx. 12 sheets (10 cm x 20 cm)250 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
906.9 kcal /
3794.4 kJ
Białko
46.7 g
Tłuszcz
53.9 g
Węglowodany
58.9 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
23.7 g
Sód
1446.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Whipped Cream
10 min
Vegetable Soup
35 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Mashed Potatoes
45 min
Chicken Korma
40 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1 godz. 10 min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min