Urządzenia i Akcesoria
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 portions
Składniki
Dough
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
medium eggs3
Ragù
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)70 g
-
onion halved30 g
-
celery cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
beef mince broken in pieces150 g
-
pork mince broken in pieces150 g
-
water plus extra for cooking pasta180 g
-
fine sea salt plus 1 tsp for cooking pasta1 tsp
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
tomato purée100 g
-
fresh basil leaves5 - 6
-
fresh bay leaf1
-
ground nutmeg1 pinch
-
water
Assembly
-
ricotta cheese300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
58 g
Kalorie
3979 kJ /
951 kcal
Tłuszcz
49 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sporki Makaruli (Dirty Macaroni)
2 godz. 15 min
Bacon and Spinach Lasagne Rolls
1 godz.
Pasta with Pork and Beans
45 min
Steak Provençal Pie
2 godz. 15 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Pasta Salad with Salami
25 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Pulled Pork Rolls
30 min