Urządzenia i Akcesoria
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 portions
Składniki
Dough
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
medium eggs3
Ragù
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)70 g
-
onion halved30 g
-
celery cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
beef mince broken in pieces150 g
-
pork mince broken in pieces150 g
-
water plus extra for cooking pasta180 g
-
fine sea salt plus 1 tsp for cooking pasta1 tsp
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
tomato purée100 g
-
fresh basil leaves5 - 6
-
fresh bay leaf1
-
ground nutmeg1 pinch
-
water
Assembly
-
ricotta cheese300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
58 g
Kalorie
3979 kJ /
951 kcal
Tłuszcz
49 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Chicken and Chickpea Tagine
1 godz. 20 min
Chicken Tagine
25 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2 godz.
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 min
Moroccan Chicken and Couscous
45 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Chicken Enchiladas
1 godz.