Urządzenia i Akcesoria
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 portions
Składniki
Dough
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
medium eggs3
Ragù
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)70 g
-
onion halved30 g
-
celery cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
beef mince broken in pieces150 g
-
pork mince broken in pieces150 g
-
water plus extra for cooking pasta180 g
-
fine sea salt plus 1 tsp for cooking pasta1 tsp
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
tomato purée100 g
-
fresh basil leaves5 - 6
-
fresh bay leaf1
-
ground nutmeg1 pinch
-
water
Assembly
-
ricotta cheese300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
58 g
Kalorie
3979 kJ /
951 kcal
Tłuszcz
49 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pulled Pork Rolls
30 min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2 godz.
Pulled Pork and Cider Rolls
1 godz.
Dukkah Lamb Meatballs with Quinoa and Yoghurt Sauce
40 min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Steak Provençal Pie
2 godz. 15 min
Tuna Noodle Bake
1 godz. 20 min
Pasta Salad with Salami
25 min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 godz. 15 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min
Beef and Bean Enchiladas
40 min