Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de cebolla roja cortada en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 1 ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de comino en grano
- 800 g de agua
- 400 g de judías rojas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- 4 huevos
- 200 g de arroz de grano largo
- 10 ramitas de cilantro fresco picado
- 1 lima
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1747 kJ / 418 kcal
- Białko
- 12.94 g
- Węglowodany
- 50.06 g
- Tłuszcz
- 18.44 g
- Błonnik
- 5.83 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuscús con zanahoria, pimientos y pipas de calabaza
15min
Guiso de garbanzos con verduras
45min
Guiso de judías pintas con arroz
40min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Garbanzos con arroz
35min
Sopa de judías rojas
35min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45min
Papas, judías y fideos
30min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25min
Garbanzos con fideos y mejillones
20min
Caldo de millo
50min
Pasta con judías blancas
40min