Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de cebolla roja cortada en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 1 ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de comino en grano
- 800 g de agua
- 400 g de judías rojas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- 4 huevos
- 200 g de arroz de grano largo
- 10 ramitas de cilantro fresco picado
- 1 lima
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1747 kJ / 418 kcal
- Białko
- 12.94 g
- Węglowodany
- 50.06 g
- Tłuszcz
- 18.44 g
- Błonnik
- 5.83 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Guiso de judías pintas con arroz
40min
Guiso de garbanzos con verduras
45 min
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45 min
Judías al horno con verduras
30 min
Sopa de batata, pimiento rojo y judías blancas
35min
Risotto vegetariano
25 Min
Batata guisada con conservas
30 min
Fideuá de verduras
40min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45 min
Ensalada templada de judías blancas y verdes con pasta
30 min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 min
Garbanzos con verduras y arroz
45 min