![Courgette strudel Courgette strudel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/33E2CC32-AC17-45C5-99FE-E184161E1850/Derivates/14D84944-E6D0-4F84-8FA6-84EA77E9BFCD.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Basil oil
- 100 g extra virgin olive oil
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 1 pinch sea salt
- 1 tsp raw sugar
Dough
- ¼ lemon, zest only, no white pith
- 60 g semolina
- 90 g Italian "00" flour (see Tips), plus extra for dusting
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1 egg white
- 40 g water
- 1 pinch sea salt
Filling
- 50 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh basil, leaves only
- 2 garlic cloves
- 300 g courgettes, cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp oil
- 150 g ricotta, drained well (see Tips)
- 1 egg
- 60 g pine nuts
- 60 g pumpkin seeds
- 1 pinch ground nutmeg
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- full cream milk, for brushing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2150.5 kJ / 512 kcal
- Białko
- 15.1 g
- Węglowodany
- 20.8 g
- Tłuszcz
- 40.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.1 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 328.7 mg
Alternatywne przepisy
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Fresh tomato tart
40 min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Cheese and spring onion galette
1h 15min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2sa
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Broccoli mustard pasties
1 Std. 55 Min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min