Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 2 c. à soupe d'aneth frais, ciselé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 6 portions
- Kalorie
- 2690 kJ / 651 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 64 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vin chaud alsacien de Noël
40 Min
Mousse à l'avocat
15min
Vin chaud aux agrumes
12sa 25 dk
Langoustines sauce au whisky
1h 10min
Velouté de cèpe et châtaigne
35 Min
Filet de truite du Grand Morin au vin d'Argenteuil, velours de cresson de Méréville - Eric Robert
Keine Bewertungen
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2h 35 min
Sorbet poivron rouge
3 Std.
Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs
13h 15min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12 Std.
Marquise au chocolat
2h 25 min
Crème fouettée au chèvre (salée)
5 dk