Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 2 c. à soupe d'aneth frais, ciselé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 6 portions
- Kalorie
- 2690 kJ / 651 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 64 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roulés de galette au saumon
45min
Risotto tout vert
40min
Œuf à la coque et asperges en mouillettes
15min
Tarama et ses miniblinis
1h 45min
Brochettes de gambas croustillantes, sauce à la mangue
30min
Crème fouettée au chèvre (salée)
5min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Œufs Benedict light
50 min
Velouté de potiron aux saint-jacques
40min
Ecrasé de pomme de terre à la truffe
30min
La cuisson des langoustines
40min
Œuf cocotte aux champignons et oignons
30min