
Urządzenia i Akcesoria
Salsa z pomidorów i kolendry
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
300 g
Składniki
-
10 - 15 g kolendry, świeżej
-
30 g cebuli
-
10 g papryczek chili, świeżych bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
300 g pomidorów, dojrzałych sparzonych, obranych ze skóry, pokrojonych w ćwiartki
-
10 g soku z limonki świeżo wyciśniętego
-
3 - 4 szczypty soli
-
1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
25.1 kcal /
104.8 kJ
Białko
1.2 g
Tłuszcz
0.2 g
Węglowodany
5.6 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
154.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DOMOWE BURGERY
12 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Chutney z mango
40 min
Meksykański dip z czarnej fasoli z chipsami tortilla
25 min
Guacamole
15 min
Hummus z domowym tahini
25 min
Sos barbecue z whisky
50 min
Salsa brava - pikantny sos pomidorowy
5 min
Dymny sos whisky
20 min
Hummus z warzywami - wersja podstawowa
10 min
Pasta z oliwek
5 min
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1 godz. 40 min
Tapenada
5 min
Chili con carne
1 godz.