Salsa z pomidorów i kolendry

Salsa z pomidorów i kolendry

4.7 55 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
300 g

Składniki

  • 10 - 15 g kolendry, świeżej
  • 30 g cebuli
  • 10 g papryczek chili, świeżych bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
  • 300 g pomidorów, dojrzałych sparzonych, obranych ze skóry, pokrojonych w ćwiartki
  • 10 g soku z limonki świeżo wyciśniętego
  • 3 - 4 szczypty soli
  • 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 25.1 kcal / 104.8 kJ
Białko 1.2 g
Tłuszcz 0.2 g
Węglowodany 5.6 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 154.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...