
Urządzenia i Akcesoria
Burger rybny z krewetkami
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 40 min
4 sztuki
Składniki
-
10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
2 ząbki czosnku
-
60 g cebuli pokrojonej w ćwiartki
-
150 g krewetek bez ogonków, lekko zmrożonych
-
350 g filetów z dorsza, bez skóry pokrojonych na kawałki, lekko zmrożonych
-
50 g bułki tartej wykonanej w TM
-
40 g mleka
-
1 łyżeczka soli
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
olej rzepakowy do smażenia burgerów
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
163.9 kcal /
685.7 kJ
Białko
23.1 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
12.1 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Sód
939 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DOMOWE BURGERY
12 Przepisów
Polska
Polska