Cailles farcies au foie gras

Cailles farcies au foie gras

4.6 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 30 g d'huile d'olive
  • 4 cailles désossées et prêtes à cuire
  • 5 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 5 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 130 g de foie gras de canard cru
  • 400 g d'eau
  • 100 g de pommes de terre coupées en dés
  • 400 g de céleri-rave coupé en dés
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 30 g d'échalotes
  • 20 g de beurre doux

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 157 kcal / 658 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 54 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...