![All-In-One 'Roast' Beef All-In-One 'Roast' Beef](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/390BB138-5C27-408E-94C4-8A608327FA22/Derivates/A472DC15-2350-4240-AF3C-D43693905303.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g dried mushrooms
- boiling water, for soaking
- 1 carrot (approx. 110 g), cut in pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut in pieces (3-4 cm)
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 - 600 g mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut in pieces (3-4 cm)
- 1000 - 1200 g beef, blade roast, cut or trussed into a square shape
- 100 g dry white wine
- 100 g water, plus 1 Tbsp (optional)
- 1 Tbsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 Tbsp cornflour (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2504 kJ / 596 kcal
- Białko
- 71.4 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 28.1 g
- Błonnik
- 8 g
Alternatywne przepisy
Turkey Crumble
1 Std. 10 Min
Pork Chops with Orange
2h 25min
Boiled pasta
20 min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1 godz.
Greek Style Pork Stew
30 min
Beef with Mushrooms
30 min
Peking Chicken
45 min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 min
Honeyed Chicken
25 Min
Pulled Pork and Cider Rolls
1 godz.
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 Std. 10 Min