Urządzenia i Akcesoria
Baked spinach and eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
frozen spinach defrosted500 g
-
hard cheese plus extra for grating (e.g. Gruyère, Cheddar, Parmesan)50 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt1 tsp
-
plain flour50 g
-
milk500 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
eggs6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1327 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1 godz. 30 min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 godz. 45 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Fruit Nectar
10 min
Stuffed vegetables
1 godz. 5 min
Quick Cheese Soufflés
45 min
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 5 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Potato and Vegetable Purée
40 min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min