Urządzenia i Akcesoria
Baked spinach and eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
frozen spinach defrosted500 g
-
hard cheese plus extra for grating (e.g. Gruyère, Cheddar, Parmesan)50 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt1 tsp
-
plain flour50 g
-
milk500 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
eggs6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1327 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Creamy Tomato Soup
25 min
Apple tart
1 godz.
Vegetable-potato-meat purée
35 min
Mushroom pie
1 godz. 30 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Pumpkin Soup
35 min
Potato and Vegetable Purée
40 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 5 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min