Baked spinach and eggs

Baked spinach and eggs

4.6 19 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • frozen spinach defrosted
    500 g
  • hard cheese plus extra for grating (e.g. Gruyère, Cheddar, Parmesan)
    50 g
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • salt
    1 tsp
  • plain flour
    50 g
  • milk
    500 g
  • butter
    30 g
  • ground nutmeg
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch
  • eggs
    6

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 317 kcal / 1327 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...