
Urządzenia i Akcesoria
Apfel-Wein-Tarte
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz.
12 Stücke
Składniki
Teig
-
Mandeln40 g
-
Mehl250 g
-
Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten150 g
-
Zucker100 g
-
Eigelb1
-
Salz1 Prise
Belag
-
Äpfel Boskop (Ø ca. 7 cm, ca. 1000 g)4
-
Apfelsaft150 g
-
Weißwein380 g
-
Vanillepuddingpulver1 Pck.
-
Zucker40 g
-
Rosinen50 g
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
340 kcal /
1424 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
44 g
Błonnik
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 5/2018
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy