
Urządzenia i Akcesoria
Sanddorn-Torte (Mecklenburg-Vorpommern)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 10 godz. 45 min
16 Stücke
Składniki
Tortenboden
-
Eier getrennt2
-
Zucker70 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
Mehl40 g
-
Speisestärke20 g
Sanddorncreme
-
Gelatine6 Blätter
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Sanddorn-Fruchtaufstrich250 g
-
Quark500 g
-
Zucker100 g
-
Joghurt, 1,5% Fett500 g
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
200 kcal /
837 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Deutsche Küche
17 Przepisów
Niemcy
Niemcy