Far Breton

Far Breton

4.2 69 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 9 godz. 20 min
6 Portionen

Składniki

  • Pflaumen halbiert, entsteint
    450 g
  • Armagnac
    150 g
  • Butter zum Einfetten
  • Eier
    5
  • Zucker
    120 g
  • Salz
    ½ TL
  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    180 g
  • Milch
    550 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 13 g
Kalorie 1741 kJ / 416 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 57 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...