Urządzenia i Akcesoria
Rheinischer Wurstsalat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebel halbiert1
-
Gewürzgurken in Stücken50 g
-
Porree in Ringen (1 cm)100 g
-
Weißweinessig20 g
-
Sonnenblumenöl30 g
-
Frischkäse40 g
-
Fleischwurst in Stücken400 g
-
Meerrettich aus dem Glas1 TL
-
Schnittlauch (ca. 10 g), in Röllchen1 Bund
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Zucker1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
14 g
Kalorie
1751 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rheinland rockt!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Weißwurstsalat
30 min
Fleischsalat
10 min
Bunter Rettichsalat
1 godz. 10 min
Käse-Kasseler-Salat
20 min
Wurstsalat mit Laugencroutons
1 godz. 20 min
Bratwurstsalat
20 min
Radieschensalat
10 min
Radisalat
10 min
Krautsalat mit Leberkäse
25 min
München - Leberkäs'-Salat mit Brezelcroutons
35 min
Speck-Kartoffel-Salat
3 godz.
Kartoffelsalat für Eilige
45 min