Schweinemedaillons mit Spitzkohl-Pilz-Rahm

Schweinemedaillons mit Spitzkohl-Pilz-Rahm

4.4 154 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
2 Portionen

Składniki

  • Majoran, getrocknet
    1 TL
  • Korianderkörner
    1 TL
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • schwarze Pfefferkörner
    ¼ TL
  • glatte Petersilie abgezupft
    1 Bund
  • Zwiebel geviertelt
    1
  • Öl
    5 EL
  • Spitzkohl in Stücken (2 cm breit)
    500 g
  • Schweinefilet (300 g), in Scheiben (3 cm dick)
    1
  • Senf, mittelscharf
    3 TL
  • Gemüsebrühe
    100 g
  • Sahne
    100 g
  • braune Champignons geviertelt
    300 g
  • Pfeffer
    2 Prisen

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 667 kcal / 2792 kJ
Białko 46 g
Tłuszcz 44 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...