Urządzenia i Akcesoria
Thunfischsauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Blattpetersilie ohne Stiele1 Bund
-
Kapern abgetropft40 g
-
Thunfisch, in Lake (à 140 g), abgetropft2 Dosen
-
Joghurt, 1,5% Fett120 g
-
Balsamico, dunkel20 g
-
Salz1 TL
-
Cayenne-Pfeffer, gemahlen2 Prisen
-
Frühlingszwiebeln klein, in Röllchen4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
17 g
Kalorie
771 kJ /
184 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta mit Hähnchen und Gorgonzola
30 Min
Griechische Rindfleischsuppe (Kreatosoupa)
1 Std. 30 Min
Zwiebel-Flammkuchen
1 Std.
Radieschen-Ziegenkäse-Creme
3 Std. 10 Min
Kabeljau-Gratin
50 Min
Risotto mit frischen Steinpilzen
35 Min
Zitronen-Basilikum-Hähnchen-Pasta
35 Min
Kabeljau mit Erbsen-Minz-Risotto
35 Min
Fischcurry
45 Min
Thunfischpizza quattro stagioni
1 Std.
Avocado-Zitronen-Sauce
35 Min
Thunfischcreme
5 Min