Thunfischsauce

Thunfischsauce

2.5 182 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen

Składniki

  • Blattpetersilie ohne Stiele
    1 Bund
  • Kapern abgetropft
    40 g
  • Thunfisch, in Lake (à 140 g), abgetropft
    2 Dosen
  • Joghurt, 1,5% Fett
    120 g
  • Balsamico, dunkel
    20 g
  • Salz
    1 TL
  • Cayenne-Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen
  • Frühlingszwiebeln klein, in Röllchen
    4

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 17 g
Kalorie 771 kJ / 184 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...