Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 40 g Kapern, abgetropft
- 2 Dosen Thunfisch, in Lake (à 140 g), abgetropft
- 120 g Joghurt, 1,5% Fett
- 20 g Balsamico, dunkel
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 4 Frühlingszwiebeln, klein, in Röllchen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 771 kJ / 184 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Risotto mit frischen Steinpilzen
35 Min
Avocado-Zitronen-Sauce
35 Min
Linsennudeln mit Spinat-Feta-Sauce
45 Min
Spaghetti mit Sardellen und Knoblauchbrösel
40 Min
Bier-Senf-BBQ-Sauce
20 Min
Safran-Risotto mit Zucchini-Mousse und Baconpulver
2 Std. 15 Min
One Pot Mac and Cheese
25min
Tagliatelle mit Pistazien-Pesto und Zitrone
30 Min
Thunfisch-Sahne-Nudeln
35 Min
Thunfischcreme
5min
Rotkohlcremesuppe
40 Min