Wildschwein-Ragout

Wildschwein-Ragout

4.2 79 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 Portionen

Składniki

  • Kartoffeln klein, mit Schale, quer halbiert (z.B. Drillinge)
    800 g
  • Zwiebeln halbiert
    200 g
  • Möhre in Stücken
    75 g
  • Porree in Stücken
    100 g
  • Staudensellerie in Stücken
    100 g
  • Olivenöl
    3 EL
  • Butter
    1 EL
  • Wildschweinkeule ohne Knochen, in Würfeln (4 cm)
    1000 g
  • Tomatenmark
    1 EL
  • Weißwein
    150 g
  • roter Portwein
    100 g
  • Wildfond
    300 g
  • getrocknete Steinpilze
    10 g
  • Lorbeerblätter, frisch
    2
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    4 Prisen
  • Thymian
    4 Stängel
  • Schalotten klein
    200 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 760 kcal / 3189 kJ
Białko 56 g
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...