Orzotto al radicchio rosso
TM6 TM5

Orzotto al radicchio rosso

4.2 (69 ocen)

Składniki

  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 50 g di cubetti di pancetta dolce (1 cm) o a striscioline
    lub 50 g di pancetta affumicata a cubetti (1 cm) o a striscioline
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 180 g di radicchio rosso a listarelle
  • 320 g di orzo perlato (cottura 12 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 580 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 20 g di burro

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1623 kJ / 388 kcal
Białko
11.7 g
Węglowodany
57.9 g
Tłuszcz
13.8 g
Błonnik
8.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy