Zdrowe i smaczne pomysły na desery i słodkie przekąski na każdy miesiąc z wykorzystaniem sezonowych produktów. Jogurtowa panna cotta z sosem morelowym, babeczki brownie z dynią, a może bezglutenowe ciasto migdałowe z gruszkami? Smacznego!
Tartaletki z kremem czekoladowym z awokado
1 godz. 30 min
Jaglane kulki kokosowe à la Rafaello®
2 godz.
Deser à la Kinder Country® w słoiczku
40 min
Mazurek na orkiszowym spodzie z kremem orzechowym
2 godz. 30 min
Limonkowe serniczki na zimno z sosem malinowym
1 godz. 40 min
Truskawkowa galaretka z kokosową bitą śmietaną
2 godz. 25 min
Lody jagodowe z jogurtem kokosowym
1 godz. 5 min
Jogurtowa panna cotta z sosem morelowym
3 godz. 30 min
Ciasteczka owsiane z suszonymi morelami i jabłkiem
40 min
Babeczki brownie z dynią
1 godz. 30 min
Bezglutenowe ciasto migdałowe z gruszkami
1 godz. 10 min
Piernikowy pudding chia
3 godz. 10 min