OBIAD

11 Przepisy/-ów

Pełnowartościowe dania obiadowe o niskim indeksie glikemicznym (IG). Inspirowane kuchniami świata, z zachowaniem wskazań dietetycznych.

Pieczone kotleciki z brokułu i ryżu w otrębowej panierce

Kotlety z piersi indyka i pełnoziarnistej kaszy orkiszowej

Bataty faszerowane jajkiem z sałatką ze szpinaku

Muszle makaronowe z pszenicy durum faszerowane ricottą i szpinakiem

Polędwiczki wieprzowe w sosie z pora i tymianku z kaszą gryczaną

Burgery wołowe w razowej bułce

Tajska zupa z kurczakiem, jarmużem i makaronem z fasoli mung

Tortilla razowa z kurczakiem i warzywami

Roladki z indyka z cebulą i papryką z batatami i brokułem, zupa pieczarkowa

Kurczak z warzywami, ryżem basmati i sosem z nerkowców

Łosoś na parze z pesto i pęczakiem, zupa krem ze szpinaku i brokułów