Vellutata di zucchine e zenzero

Vellutata di zucchine e zenzero

5.0 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
1 porzione

Składniki

  • 10 g di cipolla bianca
  • 15 g di carota pelata
  • ¼ di spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 5 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 90 g di zucchine a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di patata americana dolce pelata e a pezzi (2-3 cm)
  • 5 g di radice fresca di zenzero pelata
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 200 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 1.7 g
Kalorie 544 kJ / 130 kcal
Tłuszcz 10.4 g
Błonnik 1.9 g
Węglowodany 7.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...