Vellutata di finocchi e carote
TM31 TM5 TM6

Vellutata di finocchi e carote

4.8 (1.5K ocen)

Składniki

  • 350 g di finocchio a pezzi (2-3 cm)
  • 250 g di carote pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 40 g di porro a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 500 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • olio extravergine di oliva
  • 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
711 kJ / 170 kcal
Białko
6.1 g
Węglowodany
6.1 g
Tłuszcz
13.6 g
Błonnik
4.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy